over ons

Hallo,

Ik ben Madelon Ellermeijer.

In september 1988 leerde ik mijn huidige man kennen. Na één dag woonden we samen. Één maand later hadden we samen een hond: Bob, een scheet van een bouvier uit het asiel.  Toen het tijd werd voor zijn eerste trimbeurt, en we ontdekten dat we best ver weg moesten voor de dichtstbijzijnde trimsalon, ontstonden de eerste plannen voor omscholing van bloemist naar hondentrimmer.

Nadat onze trots gestressed en niet zo mooi als wij verwachtten terugkwam van zijn eerste beurt, was de keuze snel gemaakt, en twee en een half  jaar later, op 1 mei 1991, met een kersvers diploma op zak opende ik mijn trimsalon in de Sportweg in Middenmeer:  Lon’s Trimsalon was een feit!!

Blijkbaar leverde ik goed werk, wan het nieuws verspreidde zich snel, en mijn klantenkring groeide. En zo groeide mijn zaakje uit zijn jasje., zodat we na een paar jaar de stoute schoenen aantrokken en een winkelpand in Slootdorp konden huren. Mijn droom kwam hiermee uit: geen trimsalon in een achterkamertje of schuurtje, maar gewoon in de winkelstraat, mèt een groot etalageraam, zodat iedereen kon zien wat er met de honden gebeurde.  Tot in 2019 ineens de huur werd opgezegd. Bij gebrek aan te huur staande winkels, hebben we toen een containerunit in onze achtertuin laten plaatsen, en deze omgebouwd tot een mooie, efficiënte bedrijfsruimte, waarin ik me inmiddels helemaal thuis voel!